MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.

 

A MIKOM Nonprofit Kft. mára olyan médiaközponttá vált, mely méltó Miskolchoz, az észak-keleti régió dinamikusan fejlődő nagyvárosához, ezzel együtt országosan is vezető szerepet tölt be a helyben és regionálisan működő médiavállalatok között. A társaság tevékenységi körei mára igen széles palettán nyújtanak lehetőségeket az online és offline kommunikáció területein is. Legyen szó akár saját helyi és országos hírtartalmak megjelenítéséről, vagy a közélet, kultúra, sport legfontosabb, legérdekesebb eseményeiről szóló beszámolókról.  

Bővebben: minap.hu

 

A HungAIRy LIFE IP keretében megvalósuló akciók

Fontos, hogy a nyilvánosság és a kommunikáció támogassa a projekt átfogó és specifikus céljainak megvalósulását, illetve biztosítsa, hogy a projekt előrehaladásáról, eredményeiről a projekt közvetett és közvetlen célcsoportjai, a tágabb környezet megfelelő tájékoztatásban részesüljenek. Ebben nagy szerepe van a MIKOM Nonprofit Kft.-nek, amely a miskolci projekt kommunikációjáért felel.

A kültéri avarégetés visszaszorítását, megfelelő tüzelőanyagok használatát és a PM monitoring rendszer kiépítését célozzák meg a miskolci akciók. A MIKOM Nonprofit Kft. a projekt részleteiről és előrehaladásáról tájékoztatja a miskolci lakosokat.

A MIKOM Nonprofit Kft. az alábbi akciókban vesz részt (a teljesség igénye nélkül): 

  • Az ökomenedzser hálózat létrehozása és működtetése
  • Képzés a lakosság környezetvédelmi tudatosításáról
  • A környezetvédelem tudatosítás – A tudatosítási tervek kidolgozása és megvalósítása
  • A mezőgazdaság és az erdészet optimalizálása a levegőminőség védelme érdekében
  • Jó gyakorlat a levegőminőség javítását célzó kezdeményezésekre
  • Tájékoztató anyagok összeállítása és tájékoztató kampányok